Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gervių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Giedraičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Giedros g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gilužio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gineitiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg bulvių 1 stiklinė plaktos grietinėlės 1/2 stiklinės grietinės (18%) 2 šaukštai sviesto 4 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio druskos 1/4 šaukštelio malto muskato
riešuto
Gaminimas: Nuskustas bulves nuplauti, išvirti mažame truputį pasūdyto vandens kiekyje, nukošti, nugarinti, sutrinti grūstuvu. Supilti išlydytą sviestą ir su tryniais išplaktą grietinę, įberti druskos ir muskato riešutą. Bulves ištrinti iki vientisos, lygios
masės. Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti masę, apipilti išplakta grietinėle, pabarstyti sūriu, įdėti į įkaitintą orkaitę ir apie 20 min. pakepinti. Patiekti su kepta mėsa, paukštiena arba žuvimi.
|
|
|
|
|