Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylioji g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Tinklų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Tomo Vidugirio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Topolių al., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Trakų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g stambių obuolių (Obuolys) 400 g kepenėlių 50 g lašinių 50 g sviesto 2 šaukštai majonezo kelios spanguolių uogos (Spanguolės) žalumynų batono
riekelė
Gaminimas: Kepenėles ir lašinius supjaustyti, patroškinti mažame vandens kiekyje, 2 kartus permalti kartu su piene pamirkyta batono riekele, ištrinti su sviestu, pasūdyti, paskaninti pipirais. Obuolius perpjauti per pusę, išimti sėklalizdžius, į tuščią ertmę pridėti pašteto
masės. Papuošti spanguolėmis, majonezu, žalumynais.
|
|
|
|
|