Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno 2-3 dideli obuoliai (Obuolys) druskos cukraus pudros vanilinio cukraus aliejaus
Gaminimas: Miltus supilti į dubenėlį,
įdėti kiaušinius, įpilti 2 šaukštus aliejaus, pieną ir druską. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų kruopelių. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir stambiai sutarkuoti. Sudėti į tešlą ir išmaišyti. Keptuvėje gerai pakaitinti aliejų, lygiomis porcijomis šaukštu dėti tešlą ir
kepti. Iškeptus blynelius pabarstyti cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu cukrumi. Patiekti karštus su kompotu, arbata arba pienu.
|
|
|
|
|