Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvagubris, sudarytas is ledyno sanasu,
Krikscioniu sventasis; vaiku, keliautoju globejas, Kaledu senelio prototipas: .....Mirietis,
Konferencija, vykusi 1943 m. lapkricio 28 - gruodzio 1d., pavadinta vienos Azijos sostines vardu,
Kokios salies yra telekomunikaciniu technologiju kompanija "Compaq",
Vokieciu fizikas, isrades prietaisa, matuojanti medziagos radioaktyvuma,
Medžiotojų g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Mirtų g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Narsiečių g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Algirdo g., Naujasodžio k., Kauno r. sav.,
Birutės g., Naujasodžio k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 3 šaukštai šilto vandens 100 g cukraus 75 g miltų 50 g krakmolo 80 g pagruzdintų, sumaltų riešutų (lazdyno ar kitų) 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio
cinamono 3 šaukštai cukraus druskos 0,5 stiklinės grietinėlės 0,5 šaukšto cukraus
Gaminimas: Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Kiaušinių trynius, šiltą vandenį elektriniu maišytuvu suplakti, po truputį suberti cukrų, įberti truputį
druskos. Gerai išsukti, kad ištirptų cukrus. Kiaušinio baltymus plakti iki standžių putų. Taip vis sukant su pertraukom po truputį berti cukrų (3 šaukštai). Kai baltymuose nesijaus cukrus, tada trynių masę sumaišyti su baltymų mase. Po to paruoštus miltus po truputį maišant berti į
kiaušinių masę. Pagaliau mediniu šaukštu palengva maišant po truputį suberti paruoštus riešutus. Paimti atidaromą torto formą, patepti sviestu, pabarstyti manų kruopomis ar pyrago džiūvėsėliais ir supilti paruoštą masę. Išlyginti. Kepti iki 180° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-50
minučių. Geriau kepti dieną prieš vartojimą, nes tada lengviau perpjauti. Tortą perpjovus, vieną skritulį įdėti atgal į formą. Grietinėlę su cukrumi plakti iki standumo. Įmaišyti riešutus ir paskleisti ant pagrindo. Išlyginti ir uždėti antrą skritulį. Padėti į šaldytuvą 7-9 val. ar
daugiau. Tiekiant į stalą, formą atidaryti ir tortą nustumti ant lėkštės. Paviršiaus padengimui: 0,5 stiklinės grietinėlės išplakti su 0,5 šaukštelio cukraus. Padengti torto paviršių ir pabarstyti smulkintais riešutais.
|
|
|
|
|