Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas musulmonu paskelbtas sventasis karas pries kitatikius,
Poligrafas arba .....,
"LKL oro karalius 2002",
Kokios kompanijos, gaminancios misku, sodu ir parku prieziuros masinas, pavadinimas, isvertus i lietuviu kalba, reiskia "Namu malunas",
Lietuviskoje ir angliskoje klaviaturoje sis mygtukas yra H, kokia raide jis zymi rusiskoje klaviaturoje,
Birelių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birutės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birutės Marijos Gimbutienės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birželio 23-iosios g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Biržiškų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g jautienos kumpio 3 šaukštai sviesto 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 250 g ilgagrūdžių ryžių 2 šaukštai pjaustytų petražolių 1/2 šaukštelio maltų
čiobrelių 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 3/4 l mėsos sultinio 2 svogūnai 2 marinuoti agurkai 100 g paprikos
Gaminimas: Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Mėsą 2 minutes pakepinti su 2 šaukštais sviesto, paskaninti druska, pipirais ir
nuvarvinti sietelyje. Ryžius nuplikyti karštu vandeniu, perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į riebalus, likusius keptuvėje ir apkepinti. Suberti pjaustytas petražoles, čiobrelius ir maltas saldžiąsias paprikas. Viską gerai išmaišyti. Ryžius užpilti mėsos sultiniu ir išvirti.
Kartkartėmis pamaišyti, suberti mėsą ir troškinti uždengtame puode. Svogūnus nulupti ir supjaustyti kubeliais, agurkus ir paprikas supjaustyti plonais šiaudeliais. Suberti į ryžius likus 5 minutėms iki virimo pabaigos. Į ryžius įpilti šaukštą ištirpinto sviesto. Pagardinti mėgstamais
prieskoniais, atsargiai išmaišyti ir patiekti.
|
|
|
|
|