Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verslininkų g., Barklainių I k., Panevėžio r. sav.,
Kaštonų g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Nevėžio g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Pievų g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 bulvės 2 svogūnai 4 šaukštai aliejaus 2 šaukštai acto truputis druskos truputis juodųjų pipirų truputis petražolių
Gaminimas: Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir
10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų
aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
|
|
|
|
|