Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičių g., Maldučių k., Rietavo sav.,
Gėlių g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Lentpjūvės g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Liepų g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Minijos g., Medingėnų k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 morkos 1/8 l mėsos sultinio 250 g varškės 200 g lydyto sūrio 1/8 l grietinės 1 svogūnas po 2 šaukštus kapotų krapų, svogūnų laiškų bei petražolių 1 šaukštas citrinos
sulčių druskos ir pipirų 120 g traškučių (sausainiai)
Gaminimas: Nuluptas ir nuplautas morkas virti sultinyje 20 minučių., kol sumunkštės. Varškę, lydytą sūrį ir grietinę išsukti iki vienalytės masės. Nuluptą svogūną sutarkuoti. Krapus, petražoles ir svogūnų laiškus
sumaišyti su citrinų sultimis, sūrio mase bei svogūnu. Paskaninti druska ir pipirais. Aptepą sukrėsti į konditerinį maišelį ir atšaldyti. Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Traškučius išdėlioti lėkštėje. Aptepą ant traškučių išspausti tik prieš patiekiant. Papuošti morkomis,
petražolių šakelėmis bei pikantišk? skonio konservuotomis paprikomis.
|
|
|
|
|