Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kelininkų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kęstučio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Klonio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Kovo 8-osios g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 1 šaukštas cukraus pudros 0,5 šaukštelio druskos (mėgstantis sūriau - gali įdėti daugiau) 0,5 šaukštelio sodos, nugesintos actu 250 g majonezo (dalį galima pakeisti grietine arba
kefyru) 0,5 stiklinės miltų 300 g susmulkinto baltagūžio kopūsto (Kopūstas)
Gaminimas: Į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą sudedame kopūstą ir užpilam tešla. 20-25 minutėms į orkaitę. Viskas! Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kopūstų 3 kiaušiniai 5 šaukštai grietinės 3 šaukštai majonezo 6 šaukštai miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis cukraus 0,5 šaukštelio
druskos krapai petražolės
Gaminimas: Sukapojame kopūstą, krapus, petražoles, pridedame cukraus, druskos ir viską sumaišome. Galima apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kiaušinius išplakame su druska (nepersūdykite, nes jau sūdėme kopūstus). Pridedame majonezo, grietinės,
supilame miltus išsijotus su kepimo milteliais ir išmaišome. Į riebalais išteptą kepimo formą sudedame kopūstų mišinį ir užpilame majonezo bei grietinės mase. Kepame apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais
grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|