Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalbos padargu (lupu, liezuvio, balso stygu ir kt.) padetis ir judesiai, tariant kalbos garsus, skiemenis, zodzius,
Procesas, kai aplinkos temperatura krenta zemiau 0 ir vandens skystoji faze virsta kietaja faze? ledu,
Vokietijos federacinis krastas, kurio sostine Dresdenas,
Zmogus, vadovaujantis choro, orkestro, operos ar baketo trupes repeticijoms, spektakliams, koncertams,
Sutepta drabuzio vieta,
Panevėžio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Pirties g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Pumpėnų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Savanorių g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Smėlio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai, 100 gramų riebesnio jogurto 50 gramų sviesto 50 gramų romo 1 šaukštelis kepimo miltelių 5 šaukštai cukraus Truputį druskos Truputį cinamono Medaus (pagal
skonį) Kvietinių miltų, kad gautųsi vidutinio kietumo tešla
Gaminimas: Šiuos išorėje traškius o viduje minkštutėlius žagarėlius padaryti labai paprasta.Kiaušinių trynius, cukrų, jogurtą ar grietinę, kepimo miltelius, sviestuką, cinamoną ir druską gerai išsukame. Tada
išplakame baltymus įbėrę žiupsnelį cukraus iki baltumo. Supilame baltymus į masę, išmaišome ir beriame tiek miltų, kad tešla taptų minkšta, bet ne kieta. Tada įdedame pusvalandžiui tešlą į kamerą ar šaldytuvą. Kol tešla šąla, pabarstome stalą miltais, ir atšalusią tešlą kočiojame į didelį blyną,
nei per storą, nei per ploną, kas mėgsta pūstesnius žagarėlius, kočiokite storiau, kas mėgsta plonyčius - ploniau. Tada supjaustome teslą stačiakampiais ir per vidurį įpjauname. Po to perneriame per viduriuką ir gaunasi žagarėlių formyte. Įkaitiname aliejų ir kepame. Rekomenduoju įmesti bulvės
skiltelę, kad sugertų miltus. Galite įmesti ir cinamono lazdelę dėl sodresnio kvapo. Iškepusius žagarėlius nusausiname ant sugeriamojo popieriaus, o tada sudėję į lėkštę po truputį apipilame medumi. Jei jūsų medutis kietas, kelias minutes jį pašildykite. Skanaus apsilaižant pirštus
:)
|
|
|
|
|