Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kęstučio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Konstantino Sirvydo g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kosmonautų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kranto g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Kurklių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 bagetės arba 2 mažesni prancūziški batonai; 75 - 100 g. sviesto, sūdyto; 1 šaukštelis grietinės; 4 česnako skiltelės; 1 šauštas šviežių smulkintų petražolių
Gaminimas: Svietą
ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padaronme įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuka žalumynų sviesto. Dedame į orkaite koka 5 min. skanaus
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|