Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokės 3-ioji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 4-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 5-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 6-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 7-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g lašišos filė druskos pipirų 1 česnako skiltelė
Padažui: 200 ml 18% riebumo grietinės šviežių krapų nedidelis svogūnas 2 v.š. Dižono garstyčių druska,
pipirai Gaminimas: Sumaišykite grietinę, smulkiai supjaustytus krapus, susmulkintą svogūną ir garstyčias nedideliame inde. Paskaninkite druska bei pipirais ir palikite valandą kambario temperatūroje.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Kepimo indą patepkite aliejumi, sudėkite lašišos
filė, pabarstykite druska, pipirais ir trintu česnaku. Padažą užpilkite ant žuvies ir kepkite apie 30-40 min.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|