Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galune,
Galutinis dirbinio, statinio sutvarkymas, papuosimas,
Galutinis siekimu tikslas, visiska tobulybe,
Galutiniu sumu debeto ir kredito skirtumas,
Galva skauda, galva skauda! Kaip gerai, kad yra .....,
Šilagalio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šilelio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šv. Jokūbo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šv. Zitos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Šviesos takas, Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. karkos be kaulo; 1 stiklinė grietinėlės; 2 kupini šaukštai medaus, 1/3 šaukštelio pipirų; 1/2 česnakinės druskos; 1 šaukštas citrininių kepsnių prieskonių; sviesto arba aliejaus
kepimui.
Gaminimas: Mėsą paprieskoniuoti su citrininių kepsnių prieskoniais ir palaikyti apie pora valandų. Po to mėsą supjaustyti į 6 storas riekes, jas truputį pasūdyti ir apkepti ant sviesto iš abiejų pusių. Į puodą supilti grietinėlę, sudėti medų, suberti pipirus ir česnakinę
druską. Viską užvirinti. Mėsą sudėti į kepimo indą, užpilti padažą ir šauti į orkaitę 15 min. Tiekti su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|