Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurioje stovi auksciausias pasaulyje televizijos bokstas,
Valstybe, kurioje vidutine metine temperatura yra auksciausia (31.1? C) ,
Valstybe, kurioje vyko pirmasis Europos moteru krepsinio cempionatas,
Valstybe, kurioje vyksta paskutinis Formules 1 Grand Prix etapas,
Valstybe, kurios 3% yra Europoje, o likusioji - Azijoje,
Naujoji g., Dubičių k., Varėnos r. sav.,
Pabalių g., Dubičių k., Varėnos r. sav.,
Piliakalnio g., Dubičių k., Varėnos r. sav.,
Ūlos g., Dubičių k., Varėnos r. sav.,
Beržabalės g., Geidukonių k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.
Gaminimas: Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai
gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagečiais. Jūros gėrybių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|