Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Obelėlės g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pakrantės 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pakrantės 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pakrantės g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pavasario g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų veršienos kepenėlių, 1.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės grietinės, Tirpinti taukai (kiaulių) arba 0.5 stiklinės aliejaus, 4 svogūnai, 1.5 stiklinės pieno, truputį
druskos, juodųjų pipirų, cukraus, petražolių
Gaminimas: Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai
pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
|
|
|
|
|