Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Katedros a., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kauno g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kepyklos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kęstaičių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Kęstučio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g lakštinių druskos, šlakelis aliejaus 40 g sviesto 4 šaukštai aguonų 4 šaukštai skaldytų migdolų baltųjų pipirų
Gaminimas: Makaronus suberti į2 l verdančio sūdyto
vandens, išmaišyti, įpilti šlakelį aliejaus ir išvirti. Verdamus makaronus nuolat stebėti, kad neišsilietų per kraštus. Keptuvėje įkaitinti sviestą arba šiek tiek kubeliais supjaustytų vištų taukų ir pakepinti migdolus, kol gražiai pagels. Apibarstyti aguonomis ir dar šiek tiek pakepinti.
Pagardinti druska ir pipirais. Išvirusius makaronus nuvarvinti sitelyje ir sumaišyti su pakepintais migdolais bei aguonomis. Paragauti ir, jei reikia, pagardinti prieskoniais.
|
|
|
|
|