Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Ežero g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Gėlių g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Giraitės g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Jaunimo g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karpis (apie 2 kg) 2 kg svogūnų 1 šaukštas prieskonių mišinio 1 šaukštelis sviesto cukrus pipirai druska
Gaminimas: Žuvį išdoroti, supjaustyti skersai, įtrinti
prieskoniais ir palikti šaltoje vietoje. Iš karpio galvos (be akių ir žiaunų), stuburkaulio bei pelekų išvirti 2 stiklines sultinio. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, užpilti perkoštu sultiniu, virti ant mažos ugnies. Kai suminkštės, pertrinti per tankų sietelį, paskaninti
druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti su sviestu. Į taip paruoštą verdantį padažą sudėti žuvies gabalus ir virti ant mažos ugnies 40-45 min., kartkartėmis pakratant puodą, kad neprisviltų. Gatavą žuvį sudėti giliame pusdubenyje, užpilti padažu. Patiekti, kai atauš.
|
|
|
|
|