Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žagarės g., Piktuižių k., Šiaulių r. sav.,
Aušros g., Pročiūnų k., Šiaulių r. sav.,
Pakrantės g., Pročiūnų k., Šiaulių r. sav.,
Agrastų g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Ąžuolo g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5kg veršienos su kaulu (mentės), 2 stikl. mėsos sultinio (gali būti iš kubelių), pusė stikl. grietinės, 500g pievagrybių, cukinija (300g), 3 morkos (200g), 2 svogūnai (100g), 2
skilt. česnako, 3 v.š. miltų, pusė stikl. aliejaus, druskos, pipirų.
Gaminimas: Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti
svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar
aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius. Troškinys paruoštas!
|
|
|
|
|