Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas Japonijoje, iki 1192 m. vadintas hejanu (heian - "taika ir saugumas"), sostine iki 1868 m,
Miestas JAV kuriame ivyksta daugiausiai nusikaltimu*Chicago,
Miestas JAV, krepsinio gimtine [orig.],
Miestas JAV, kuriame isikurisi centrine "Coca-cola" bustine ir administracija,
Miestas JAV, kurio pavadinimas prancuziskai reiskia "sasiauri",
Upės g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų 1-oji g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų 2-oji g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vapsvų g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Vargdienių g., Naujikų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 1 šaukštas valgomosios sodos 2 šaukštai riebios grietinės 2 šaukštai aliejaus 1 kg varškės Druska Miltai Pusė kilogramo faršo (jautienos arba kiaulienos, riebesnis ir
sultingas) Trys dideli svogūnai
Gaminimas: Čeburekams tešlą ruošti įpratu būdu tik labai gerai suminkyti, kad būtu glotni ir nelipi. Labai svarbu gerai išvolioti. Uždėjus lekštelę išpjauti, pridėti įdaro ir perlenkus pusiau užgnaibyti kraštus. Virti aliejuje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g kvietinių miltų 15 g mielių 1 kiaušinis truputis pieno druska Įdarui: 250 g neriebios mėsos svogūnas 2 skiltelės
česnako prieskoniai Aliejus kepimui
Gaminimas: Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai. Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame
prieskonių ir viską išmaišome. Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)
|
|
|
|
|