Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Agluonos 3-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 4-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 5-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 6-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 7-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiaulienos, 1.5 šaukšto taukų (kiaulių), 3 svogūnų, 2.5 šaukšto kvietinių miltų, 2 lauro lapelių, 1 česnako skiltelė, Truputį juodųjų pipirų, Truputį
druskos
Gaminimas: Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje.
Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.
|
|
|
|
|