Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Piliakalnio g., Kriklinių mstl., Pasvalio r. sav.,
Žalioji g., Kriklinių mstl., Pasvalio r. sav.,
Andriaus Dabulevičiaus g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Antano Vienažindžio g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Jiešmens g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g braškių (Braškės ir žemuogės) 300 g agrastų 1 stiklinė vandens 100-150 g cukraus 20 g želatinos
Gaminimas: Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą
vandenį ir 10 min. virti. Tuomet nukošti. Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps. Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti. 0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos -
25 min.
|
|
|
|
|