Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Papuostas, apipavidalintas,
Si sistemos energijos vienetas, lygus darbui, kuri atlieka 1 niutono jega 1 m kelyje jegos veikimo kryptimi,
Koks augalas krikscioniskajame mene laikomas sunkumu, kliuciu ir kancios simboliu,
Dainininke Patricia .....,
Dazniausiai vartojamas zodis, atsiliepiant telefonu,
Riešutų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ryliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rimdžiūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ringės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 gabaliukai vištienos file; 1 vidutinio dydžio morka; 1 geltonoji paprika; 1 raudonoji paprika; keli griežinėliai cukinijos; 1 svogūnas; 8 plonų šoninės gabaliukų; 1 šaukštelis
vištienos prieskonių; Druska ir pipirai; 3 šaukštai aliejaus kepimui; 1 šaukštas citrinos sulčių. Padažas 2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių; 0,5 stiklinės daržovių sultinio; 1 obuolys; 1 valgomasis šaukštas medaus; truputis juodųjų pipirų; 1 arbatinis
šaukštelis kario.
Gaminimas: Vištienos file pabarstome vištienos prieskoniais ir apvyniojame šoninės gabaliukais. Morką nuskutame, supjaustome skrituliukais ir dedame į verdantį vandenį virti apie 3 minutes. Saldžiąsias paprikas išvalę supjaustome gabaliukais. Svogūnus pjauname į 8
dalis. Ant iešmo suverti po 2 gabaliukus mėsos, tarp jų komponuoti paprikas, morkas, cukinijas ir svogūnus. Iešmelius pabarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis. Vėrinukus kepti keptuvėje 8-10 minučių, retkarčiais pamaišant. Galima kepti ir orkaitėje arba lauko
kepsninėje.
Gaminame padažą. Į puodą įpilti 1 šaukštą citrinos sulčių ir sultinį, įdėti ten nuplautą, nuluptą be sėklų obuolį ir virti, kol obuolys suminkštės. Tuomet dėti medaus, likusį šaukštą citrinos sulčių, įberti šiek tiek pipirų ir kario. Viską gerai išmaišyti, jeigu reikia
pasmulkinti su blenderiu ir patiekti su vištienos vėrinukais. Skanaus :)
|
|
|
|
|