Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Parudaminio k., Vilniaus r. sav.,
Svajonių g., Pašilaičių k., Vilniaus r. sav.,
Vakarinė g., Pašilaičių k., Vilniaus r. sav.,
Pašilių g., Pašilių k., Vilniaus r. sav.,
Aguonų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 upėtakio gabaliukai be odos; Druskos ir pipirų pagal skonį.
Marinatas: 1 valgomas šaukštas sojos padažo; 4 valgomi šaukštai apelsinų sulčių; 1 skiltelė smulkinto česnako; 1
valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus.
Gaminimas: Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš
marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu. Skanaus :)
|
|
|
|
|