Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios kile Ferrari automobiliai,
Korespondentine saskaita, banko atidaroma korespondento pavedimu ismokamoms arba gaunamoms sumoms irasyti,
Drenazo vamzdelis,
Si upe, isvertus is kinu kalbos, reiskia melynoji,
Siauras sausgyslinis plysys rieso delnineje puseje, kuriuo praeina delno raumenu sausgysles, kraujagysles ir vidurinis nervas,
Pandėlio g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Panevėžio g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Paparčių g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Parko g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Parko skg., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai 200 g cukraus 455 g miltų 1 kg grietinės 1,2 kg braškių (Braškės ir žemuogės) 4 šaukštai želatinos 400 g grietinėlės 1 pakelis grietinėlės standiklio 4 mėtų
lapeliai
Gaminimas: Biskvitui: 6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 200 g miltų. Pertepimui: 1 kg grietinės, 1 kg braškių, 4 šaukštai želatinos, 1 stiklinė cukraus. Papuošimui: 400 g grietinėlės, 3 šaukštai cukraus, 1 pakelis grietinėlės standiklio, 12 braškių, 4 šaukštai biskvito
trupinių, 4 mėtų lapeliai. Saldžių lazdelių torto šonams. Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame 3 lakštus. Grietinę sumaišome su 0,5 kg pertrintu braškių, cukrumi ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Likusias braškes supjaustome
puselėmis. Į tortinę formą įklojame biskvito lakštą, ant jos sudedame pusę supjaustytų braškių ir užpilame pusę grietinės masės. Uždengiame antru lakštu. Sudedame likusias uogas bei supilame grietinės masę. Uždengę trečiu lakštu 1 val. laikome šaltai. Iš tortinės formos išimtą tortą aptepame
su grietinėlės standikliu sumaišyta plakta pasaldinta grietinėle. Šonus apdedame saldžiomis lazdelėmis, o viršų puošiame biskvito trupiniais, braškių puselėmis, likusios grietinėlės bokšteliais ir mėtų lapeliais.
|
|
|
|
|