Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geibulių g., Geibulių k., Vilniaus r. sav.,
Antakalnio g., Geisiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Geisiškių k., Vilniaus r. sav.,
Metalo g., Geisiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Geisiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g kviečių grūdų 1 šaukštelis daržovių sultinio miltelių 150 g vidutinio rupumo miežinių miltų 4 kiaušiniai 1 šaukštelis garstyčių 1 šaukštelis sojų padažo 1 šaukštelis prieskoninės
druskos juodųjų pipirų, maltų saldžiųjų paprikų 4 svogūnai 4 šaukštai aliejaus
Gaminimas: Kviečių grūdus išmirkyti 1/4 l vandens. Užvirinti tame pačiame vandenyje, kuriame jie mirko, suberti sultinio miltelius, miltus, gerai išmaišyti ir 15 minučių pavirti ant silpnos
ugnies, kad pabrinktų. Nukelti nuo viryklės ir atvėsinti. Į paruoštą košę įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, gerai išminkyti ir pasūdyti. Nuluptus svogūnus sutarkuoti ir pakepinti su 2 šaukštais aliejaus, kol gražiai pagels. Baigiant kepti pasūdyti. Svogūnų tarkius sukrėsti į tešlą,
gerai išminkyti. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus. Iš tešlos suformuoti nedidelius plokščius maltinius ir apkepti iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.
|
|
|
|
|