Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
istrinti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Progresyviosios mokslines, technines, komercines ar kitos zinios, visiskai ar is dalies neskelbtinos, nes ju turejimas laiduoja tam tikra pranasuma,
Salis, kurios domeno vardas yra ".il",
Koks sventasis laikomas moteru, suzadetiniu globeju: ..... Paduvietis,
Koki didziausia greiti skrisdamas isvysto greiciausias pasaulyje paukstis - Ylauodegis Ciurlys [km/h],
Tarptautinis pasitarimas, kuriuo nors specialiu, dazniausiai moksliniu klausimu,
Ryto g., Žvejotgalos k., Biržų r. sav.,
Antakalnio g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Ateities g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Aušros g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Avirės g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 gramų kiaulienos faršo, 300 gramų jautienos faršo, 300 gramų kalakutienos faršo, 3 kiaušiniai, 2 morkos, 4 šaukštai džiūvėsėlių, 2 šaukštai krakmolo, 1
svogūnas, Prieskoniai: maltos mėsos,juodieji pipirai,druska pagal skonį, Alyvuogės
Gaminimas: Sutarkuoti smulkia tarka morkas, smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste,viską sudėti į mėsą ir visus kitus produktus,tik palikti 1 kiaušinį. Mėsą labai gerai išminkyti, kuo
daugiau minkysit, tuo skanesnė mėsa bus. Tada paimti skardą ją iškloti kepimo popieriumi ir įpilti aliejaus. Dėti mėsą į skardą ir iš jos formuoti ežiuką (nosytę ir akytes darau iš alyvuogių), kaip suformuojam ežiuką tada ir jį visą aptepti 1 išplaktu kiaušiniu. Kepti apie 1-1,5val. kol gražiai
paruduos. Kaip iškepa, išimu iš skardos ir palaukiu kol atvės.Jį perpjaunu skersai ir tada riekelėmis, jeigu peilis geras ir aštrus tai nė nesimato kad supjaustytas. Tada susmaigstau dantų krapštukus ir papuošiu. SKANAUS!
|
|
|
|
|