Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Buti kandidatu per rinkimus, buti renkamam kokiai nors pareigybei,
Filmo? Sokeja tamsoje" pagrindinio vaidmens atlikeja,
Menas diskutuoti, mokejimas kitus itikinti savo paziuru teisingumu ar palenkti priesininko samprotavimus norima linkme,
Rasytojas, romanu? Sartoriai",? Triuksmas ir inirsis",? Kai as gulejau mirties patale",? Rugpjucio sviesa",? Absalomai, Absalomai" autorius (liet.) ,
Laidininku sistema, kurioje indukuojama elektrovaros jega ir kuria tekanti srove sukuria magnetini lauka,
Dvaro g., Varputėnų k., Šiaulių r. sav.,
Ežero g., Varputėnų k., Šiaulių r. sav.,
Gėlynų g., Varputėnų k., Šiaulių r. sav.,
Pagrindinė g., Varputėnų k., Šiaulių r. sav.,
Trumpoji g., Varputėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 gramų ridikėlių, 50 gramų svogūnų laiškų, Krapų truputį Druskos pagal skonį 5 šaukštai grietinės
Gaminimas: Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar
smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1-2 šaukštai majonezo 1 šaukštas grietinės 150-200 g kumpio ar rūkytos dešros 200 g ridikėlių 2-3 riekės batono su saulėgrąžomis Druska - pagal
skonį
Gaminimas: Kubeliais ar juostelėmis supjaustykite dešrą, o ridikėlius - griežinėliais. Batoną paskrudinkite skrudintuvėje ar orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų) 5-10 min. iš abiejų pusių. Supjaustykite arba sulaužykite mažesniais gabaliukais. Mėsą
sumaišykite su ridikėliais ir batonu. Apibarstykite druska ir išmaišykite su majonezo ir grietinės padažu.
|
|
|
|
|