Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Proskynos aklg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Prūsų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pulko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pumpurų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Punios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 gramų ridikėlių, 50 gramų svogūnų laiškų, Krapų truputį Druskos pagal skonį 5 šaukštai grietinės
Gaminimas: Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar
smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1-2 šaukštai majonezo 1 šaukštas grietinės 150-200 g kumpio ar rūkytos dešros 200 g ridikėlių 2-3 riekės batono su saulėgrąžomis Druska - pagal
skonį
Gaminimas: Kubeliais ar juostelėmis supjaustykite dešrą, o ridikėlius - griežinėliais. Batoną paskrudinkite skrudintuvėje ar orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų) 5-10 min. iš abiejų pusių. Supjaustykite arba sulaužykite mažesniais gabaliukais. Mėsą
sumaišykite su ridikėliais ir batonu. Apibarstykite druska ir išmaišykite su majonezo ir grietinės padažu.
|
|
|
|
|