Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
T. Vrublevskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
T. Zano g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tabariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taboro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taikos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g vištienos faršo; 1 kiaušinio trynys; 1 šaukštas krakmolo; 3 šaukštai džiūvėsėlių; Druskos ir pipirų pagal skonį; 1 arbatinis šaukštelis mango ir kario miltelių mišinio 1 arbatinis
šaukštelis džiovinto raudonėlio; 5 džiovinti abrikosai; 8 džiovintos slyvos; 50 g fermentinio sūrio; 1 šaukštas pomidorų padažo; Džiūvėsėlių paniravimui; Aliejus kepimui.
Gaminimas: Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius.
Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Tuomet pasidarome įdarą: vaisius susmulkinti su peiliu, sūrį galima taip pat supjaustyti arba tarkuoti. Viską sumaišyti su pomidorų padažu. Iš vištienos masės daryti kotletukus ir į vidų dėti po šaukštelį (galima ir
daugiau) įdaro, gražiai užapvalinti ir apvolioti džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su bruknių uogienės ir vyno padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|