Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zemynas, is kurio kilo svogunas,
Rusu kompozitorius, daznai vadinamas rusiskos muzikos pradininku, operos? Ruslanas ir Liudmila" autorius,
Kas pirmieji ivede 7 dienu savaite,
Ikonografijoje tam tikras simbolinis daiktas, artimai susijes su vaizduojamo asmens gyvenimu ar veikla, pateikiamas su juo kaip atpazinimo zenklas arba atskirai kaip jo simbolis,
Atsistiktinis, neitiketas pasisekimas,
Vėjo g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Veršvos g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Vėtrungės g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Vyšnių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Vyturio g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 3 kiaušinių tryniai 1 stiklinė grietinės pusė šaukštelio sodos 2 stiklinės miltų 1 stiklinė cukraus Glajui: 2 kiaušinio baltymai 10 šaukštų cukraus
pudros pusė šaukštelio citrinos rūgšties truputis aguonų Grybukų šokoladinėms galvoms: 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas pieno 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas kakavos
Gaminimas: Kiaušinius gerai išplakame, supilame cukrų, viską gerai išmaišom. Sudedame vieną
stiklinę miltų ir vėl gerai išmaišom. Į grietinę įdedame sodą (taip ji nugesinama). Sudedame grietinę į tešlą. Gerai išmaišome ir sudedame likusius miltus bei vėl išmaišome. Kepame formlėse. Baltam Glajui: Kiaušinio baltymus gerai iki putų išplakti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, gerai gerai
išplakti, įdėti rūgštelę ir vėl gerai išplakti. Grybukų galvoms išlydyti su sviestą, supilti cukrų, pieną ir kakavą bei keletą minučių pavirti. Aptepame grybukų kotus baltu glajumi, pamirkome į aguonas ir laukiame kol išdžius. Tik tada galvas pamirkome į kakavinį glajų ir vėl laukiame
kada sustings. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 500 g kvietiniu miltų 200 g medaus 200 g cukraus 2 kiašiniai,vieno baltymą pasilikt sulipinimui koto ir galvos 1 šaukštelis sodos (nugesint actu) 1 arbatinis šaukštelis
Santa Maria prieskonių:cinamono, gvazdikėlių, vanilino
Glajui: 1 kiaušinio baltymas 1 žiupsnelis citrinos rūgštelės cukraus pudros Galvytėm: lydyto šokolado truputį vandens
Gaminimas: Užvirint medų, dėt sviestą, cukrų. Maišyt iki
vientisos masės, ataušint. Įmaišyt prieskonius, kiaušinius, nugesintą sodą, miltus. Viską išmaišius, tešlą palaikyt apie 1 val. šaldytuve. Į riebalais pateptą skardą dėt tešlos apvalius gabalėlius-galvutes,taip pat formuot pailgus,smailius kotelius. Kept 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
Kai ištrauksite iš orkaitės, dar karštą kotelio smailų galą kiškite į galvutę, taip sulips. Atvėsusius galite puošti. Skanaus!
|
|
|
|
|