Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (apie 1,2 kg) 1 šaukštelis prieskoninės druskos 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 1 šaukštleis sviesto petražolių 50 g svogūnėlių 150 g pomidorų 1 šaukštas
kečupo 1/8 l grietinės 1 šaukštelis krakmolo
Gaminimas: Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų. Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti
viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę. Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį. Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti,
supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
|
|
|
|
|