Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akacijų g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Alyvų g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Aniškio g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Ateities g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Draugystės g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūstas, 1 šaukštas taukų (kiaulių), 0.5 stiklinės kvietinių miltų, 0.5 stiklinės grietinės, Druskos truputį, Juodųjų pipirų truputį, Lauro lapelių truputį, Sultinio
truputį, 0.5 stiklinės pomidorų padažo
Gaminimas: Mėsos įdarui reikia: 500 g jautienos, pusė stiklinės ryžių, svogūnas, šaukštas taukų, truputis druskos, pipirų.
Gūžė (išpjovus kotą) apverdama pasūdytame vandenyje, kol lapai suminkštėja. Išgriebtas kopūstas išardomas
atskirais lapais; jų storesnės dalys išpjaustomos. Ant kiekvieno lapo dedama paruošto įdaro ir, užlenkus galus, suvyniojama ritinėliu. Taip paruošti balandėliai apibarstomi miltais, apkepinami taukuose, sudedami į puodą, užpilama taukų, karšto sultinio ar vandens, pomidorų padažo ir 30—40 min.
troškinami. Baigiant troškinti, įpilama grietinės, pomidorų padažo.
Balandėlius galima gaminti ir su kitokiais įdarais:
Daržovių įdarui: 5 morkos, 3 svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, truputis druskos, sultinio. Daržovės susmulkinamos,
pakepinamos svieste, apibarstomos miltais, druska, įpilama sultinio ir patroškinama. Į atvėsusias daržoves pridedama pusiau apvirtų ryžių, kiaušinių ir viskas išmaišoma.
Kruopų įdarui: stiklinė miežinių kruopų, 5 džiovinti baravykai, 70 g lašiniukų, svogūnas, 50 g rūkyto kumpio, truputį
druskos. Išverdama biri kruopų košė, pasūdoma, sudedami paspirginti lašiniukai ir kumpis su susmulkintais virtais grybais bei pakepintais svogūnais. Viskas sumaišoma.
Varškės įdarui: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, truputį
druskos, cukraus. Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė kiaušinis, druskos, grietinės, cukraus. Viskas sumaišoma.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kopūsto galva 300 g. kiaulienos faršo 300 g. veršienos faršo 125 g. ryžių 5 morkos prieskoniai mėsai druska
Gaminimas: Apvirti kopūstą ir gražiai nuimti lapus.
išvirti ryžius, ataušinti. Sumaišyti kiaulienos ir jautienos mėsą, ryžius ir prieskonius. Iš šios masės padaryti rutuliukus, dėti į kopūsto lapą ir gražiai užlankstykit. Dėkit į puodą vieną prie kito, berkit griežinėliais supjaustytas morkas ir pilkit vandenį. Pasūdykit druska. Virkit apie 30 min.
Tiekti su grietine ir bulvių koše. Skanaus.
|
|
|
|
|