Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakrantės g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Pievų g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Piliakalnio g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Piliakalnio skg., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Pramonės g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 500 g svogūnų 1 stiklinė šviesaus alaus 1/2 stiklinės grietinės 120 g aštraus, fermentinio sūrio 2 šaukštai margarino 1 šaukštelis malto muskato
riešuto pipirų druskos
Gaminimas: Svogūną nulupti, sukapoti ir pakepinti margarine (1 šaukštas). Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Išteptame margarinu atspariame karščiui inde sudėti sluoksniais bulves ir svogūnus taip, kad pirmą ir paskutinį
sluoksnį sudarytų bulvės. Išmaišyti alų, grietinę, sutarkuotą sūrį ir prieskonius. Patiekalą apipilti padažu, viršų pabarstyti margarino drožlėmis. Kepti 1 val. karštoje orkaitėje.
|
|
|
|
|