Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Bažnyčios g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Beržų g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Birutės g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Ežero g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos šonkaulių 2 rauginti burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 0,5 stiklinės grietinės 2 šaukštai sviesto arba margarino 1 šaukštas miltų 1 lauro lapelis (Lauro
lapas) keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai) druskos
Gaminimas: Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas). Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines
daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti. Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti. Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro. Supilti į likusį nuovirą. Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius. Patiekiant
pagardinti grietine. Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
|
|
|
|
|