Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plento g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Pušyno g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Sodų g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Šiaurės g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Vingio g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didelė baltagūžio kopūsto galva (Kopūstas) 250 g maltos jautienos 250 g maltos kiaulienos 50 g razinų 1 šaukštas margarino 1 svogūnas 1 apvali bandelė 1
kiaušinis druskos pieno bandelės mirkymui 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 svogūnas 2 stiklinės sultinio 1/2 citrinos sultys
Gaminimas: Kopūstą apvirti. Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene
ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti. Suformuoti kopūstainius. Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis. Padažu apipilti gatavus
kopūstainius. Patiekti su bulvėmis.
|
|
|
|
|