Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Kupiškio g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Lauko g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Naujakurių g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Pyvesos g., Alizavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l pomidorų tyrės (Pomidorai)
Gaminimas: Pagrindinis produktas - 2 l pomidorų tyrės. Prieskoniai gali būti skirtingi: I. 400 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 40 g maltų garstyčių, 1 šaukštas
bulvių krakmolo, po šaukštelį maltų karčiųjų ir kvapiųjų pipirų, šaukštelis malto cinamono, 2 morkos, salieras, petražolės šaknis, žiupsnelis tarkuotų muskatų ir paprikos. II. 200 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 3 šaukštai cukraus, šaukštas bulvių krakmolo, šaukštas maltų čiobrelių, šaukštas
maltų kmynų, 2-3 laurų lapeliai, 0,5 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų, salieras arba petražolė, česnakas. III. 300 ml 9 proc. acto, 2 šaukštai druskos, 100 g cukraus, šaukštelis salierų sėklų, šaukštelis krapų sėklų, 0,5 šaukštelio karčiųjų pipirų, šaukštelis garstyčių sėklų (prieskonius dėti į
verdamą padažą marlės maišelyje). Pomidorų tyrę virti nuolat maišant, kol sutirštės (liks 2/3 tūrio). Virtą morką, salierą ir petražolę pertrinti per tinklelį, česnaką sukapoti arba sugrūsti. Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir su prieskoniais supilti į pomidorų tyrę. Pakaitinti iki
užvirimo, supilstyti į butelius ar stiklainius ir tuoj pat sandariai uždaryti.
|
|
|
|
|