Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg voveraičių 1-2 svogūnai 5-6 lauro lapeliai (Lauro lapas) 50 g druskos 0,5 šaukštelio cukraus juodųjų pipirų kvapiųjų pipirų (Kvapieji
pipirai)
Gaminimas: Voveraites nuvalyti, patrumpinti kotus, nuplauti ir nuvarvinti. Kelias minutes apvirti pasūdytame vandenyje ir nukošti. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Druską išmaišyti su cukrumi. Grybus sluoksniais dėti į išplikytą puodynę,
puodą arba stiklainį, kiekvieną sluoksnį apibarstyti druska su cukrumi, kas antrą sluoksnį-svogūnais arba prieskoniais. Uždėti lėkštutę ir paslėgti stiklainiu su vandeniu arba akmeniu. Po kelių dienų indą su grybais išnešti į šaltą patalpą. P. S. Grybai nuolat turi būti apsemti skysčio.
Jei jo trūksta, dar užpilti sūrymo (užvirinti 1I vandens su 30 g druskos).
|
|
|
|
|