Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romanu "Pries diena", "Kryzkeles", "Viesnia is siaures", legendos "Uzkeiktieji vienuoliai", dramu "Prieblandoje", "1831 metai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Simtadienis", "Prospektas nesibaigia priemiestyje", "Integralas", "Inkilas uz miesto", "Molzemis", "Savune" autorius,
Lietuviu religija,
Lietuviu rezisierius, pastates "Maskarada",
Lietuviu saules tekejimo deive - nuostabaus grozio mergele, kas ryta uzkuria ugni, nuprausia Saule ir isleidzia ja spindincia i dangu,
Kepyklos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Kernavės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Kibirkšties g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Klevų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Kovo 11-osios g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai, 100 g obuolių, 10 g sviesto, 20 g cukraus.
Gaminimas: Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2
suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra. Kiaušinių patiekalas paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuolių sluoksniui: 0,5 kg obuolių, 2 šaukšteliai cukraus, truputis tarkuotos citrinos žievelės. Omleto masei:
4 kiaušiniai, 75 g cukraus, 40 g
migdolų.
Gaminimas: Obulius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, supjaustome skiltelėmis, įberiame cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės. Troškiname mažame kiekyje vandens. Obuolius sudedame į riebalais pateptą apkepo formą. Paruošiame omleto masę: kiaušinių trynius
ištriname su cukrumi, sudedame tarkuotus migdolus ir gerai išplaktus baltymus. Šią masę užpilame ant obuolių. Kepame apie 20-40 min., 150-170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|