Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Sm" [numeris 62],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Sn" [numeris 50],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Sr" [numeris 38],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Ta" [numeris 73],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Tb" [numeris 65],
Žalgirio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Žalumynų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Žemaitės g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Žemdirbių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Žibučių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai, 100 g obuolių, 10 g sviesto, 20 g cukraus.
Gaminimas: Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2
suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra. Kiaušinių patiekalas paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuolių sluoksniui: 0,5 kg obuolių, 2 šaukšteliai cukraus, truputis tarkuotos citrinos žievelės. Omleto masei:
4 kiaušiniai, 75 g cukraus, 40 g
migdolų.
Gaminimas: Obulius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, supjaustome skiltelėmis, įberiame cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės. Troškiname mažame kiekyje vandens. Obuolius sudedame į riebalais pateptą apkepo formą. Paruošiame omleto masę: kiaušinių trynius
ištriname su cukrumi, sudedame tarkuotus migdolus ir gerai išplaktus baltymus. Šią masę užpilame ant obuolių. Kepame apie 20-40 min., 150-170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|