Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramybės g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Sodžiaus g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Tvenkinio g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Vilties g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Dvaro g., Plinkšių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis žiedinis kopūstas 350-400 g maltos mėsos 2 skiltelės česnako 1 svogūnas 50 g majonezo 2 v. š. džiūvėsėlių druska, pipirai 100 g fermentinio
sūrio
Gaminimas: Išpjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių. Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti
faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
|
|
|
|
|