Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rožių g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Saulėtekio g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Snieguolių g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Sodininkų g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Sodžiaus g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 biskvitams paruošti: (I biskvitas) 3 kiaušinių 170 ml cukraus 200 ml kvietinių miltų 1 a.š. kepimo miltelių 2 valgomi šaukštai verdančio vandens (II biskvitui:) 3
kiaušinių 170 ml cukraus 200 ml kvietinių miltų 3 valgomi šaukštai kakavos 1 a.š. kepimo miltelių 2 valgomi šaukštai verdančio vandens Pertepimui: 700 g grietinės 150 ml vyšnių sirupo (geriausia panaudoti uogienės sirupą ir kartu keletą uogų) 50-100g cukraus
(pagal skonį) 3 pakeliai grietinėlės standiklio Puošimui: vyšnių, braškių 2 plytelių pieninio šokolado 1 šaukštas sviesto 3 šaukštai verdančio vandens 1 citrininio vafliuko
Gaminimas: Biskvitus kepti atskirai. Neatskirtus kiaušinius išplakti su cukrumi,
kad masė būtų beveik balta ir puri(gali užtrukti laiko). Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, atsargiai įmaišyti į masę. supilti verdantį vandenį ir greit išmaišyti. Abu biskvitai ruošiami taip pat tik į II biskvitą kartu su miltais įmaišyti kakavą. 26 cm formą iškloti kepimo popieriumi ir
supilti gautą masę. Kepti iki 250C įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 min. kol švelniai pagels. Abu iškeptus biskvitus perpjauti per pusę. Pertepimas: Grietinę, sirupą, cukrų ir standiklį plakti kol taps standi masę. Geriausia ją paruošti kai jau ruošiatės pertepti biskvitus, nes greit
stengsta. Ant pagrindo dėkite kakavinį biskvito lapą tepkite grietinę ir pabarstykite uogų iš uogienės. Toliau dėkite baltą biskvitą ir taip kartokite kol pertepsite visus lapus. Pasilikite šiek tiek grietinės masės viso torto aptepimui. Suteptą tortą palikite bent 1 val. šaldytuve. Garų
vonelėj sulaužykite šokoladą, dėkite sviestą ir supilkite vandenį. Greitai ir gerai maišykite kol pasidarys vientisa masė. Ataušinkite šokoladinę masę ir aptepkite tortą, sutrupinkite vaflį ir aplipinkite jį iki pusės šonų, papuoškite ir palaikykite šaldytuve 3 val. SKANAUS!!!
|
|
|
|
|