Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Algimanto Petro Kavoliuko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Algimanto Mackaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alfonso Petrulio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aldonos Makūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Alberto Telyčėno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g natūralaus sviesto 2 valgomieji šaukštai medaus 2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus 2 valgomieji šaukštai grietinės 2 kiaušiniai arbatinis šaukštelis druskos 200 g. avižinių
dribsnių truputį sodos pusantros stiklinės kvietinių miltų džiovintų spanguolių
Gaminimas: Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi ir medumi, įberti druskos ir sodos. Po vieną įmušti kiaušinius ir sudėti grietinę, gerai išmaišyti. Suberti avižinius dribsnius, maišydami, o tada
miltus. Įmaišyti spanguoles. Šaukštu semti tešlą ir sukrėsti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Įkaitintoje iki 180 laispnių temperatūros orkaitėje kepti sausainius apie 20-25 minutes, kol taps aukso spalvos
|
|
|
|
|