Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Masteikių k., Kauno r. sav.,
Draugystės g., Masteikių k., Kauno r. sav.,
Neries g., Masteikių k., Kauno r. sav.,
Tulpių g., Masteikių k., Kauno r. sav.,
Lietaus g., Miriniškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g sviesto 250 g miltų 1 kiaušinis 100 g grietinės Druskos
Įdarui: 250 g maltos vištienos 0,5 svogūno pipirai ir druska prieskoninių žolelių 1
kiaušinis patepimui sezamo sėklos aliejus arba sviestas skardai
Gaminimas: Dubenyje sviestą sutarkuoti, pilti persijotus miltus, dėti grietinę, įmušti kiaušinį ir įberti šiek tiek druskos. Viską išminkyti ir palikti šaldytuve apie 2 valandas. Įdarui susmulkiname svogūną,
dedame į mėsą, paskaniname prieskoniais ir viską gerai išmaišome. Atšaldytą mėsą iškočioti 4 - 5 mm storio, norimos formos formele išspausti tešloje pyragėlius. Į vieno vidurį dėti po nedidelį kiekį mėsos įdaro ir kitu pyragėliu uždengti įdarą ir užspausti kraštelius. Skardą patepti aliejumi arba
sviestu, sudėti pyragėlius, aptepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti apie 20-25 minučių 180 - 200 0C orkaitėje. Skanaus :)
|
|
|
|
|