Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 2-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 20-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 21-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 22-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos karbonadinės mėsos 2 kiaušiniai 3 šaukštai džiūvėsėlių 3 šaukštai riebalų kepsniui kepti 1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti pipirai ir prieskoniai
įdarui: 2
svogūnai 2 šaukštai sviesto druska 200 g baravykų arba mėgiamų grybų
Gaminimas: Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idarui: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras
sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grybukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpylus sviestu. Bet as neužpyliau, nes būtų buvę man per
riebu. O mėsa gavosi ir taip labai sultinga.
|
|
|
|
|