Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Volungės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vorupės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Voverių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Z. Sierakausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Zanavykų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baklažanas; 0,5 svogūno; 1 skiltelė česnako; 1 morka; 2 šaukštai pomidorų padažo; 150 g maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; Druskos ir pipirų mėsai; aliejaus
kepimui.
Gaminimas: Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai
keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 baklažanai 300 g faršo 2 svogūnai Druska - pagal skonį Pipirai - pagal skonį Kmynai, truputį Vanduo, truputį Padažui: 4 pomidorai 1 v. š. pomidorų
pastos 100 ml vandens Čili pipirų milteliai, truputį Viršutiniam sluoksniui: 1 v. š. sviesto 2 v. š. miltų 200 ml pieno Druska - pagal skonį 2 saldžios paprikos 150 g tarkuoto sūrio
Gaminimas: Baklažanus
supjaustyti išilgomis juostomis, pabarstyti druska ir palikti kokioms 5 minutėms. Įkaitinti keptuvę su aliejumi. Baklažanų juostas nusausinti ir apkepti karštame aliejuje. Iškeptus baklažanus išpradžių sudėti ant vienkartinių rankšluostukų, kad aliejus truputų nuvarvėtų. Pomidorus kuo smulkiau
supjaustyti ir su likusiais padažo ingredientais sudėti į puodą, pavirti apie 10 min. Baklažanų juostas sudėti į apkepo formą, užpilti padažu. Svogūnus supjaustyti, kartu su faršu ir prieskoniais sudėti į keptuvę, užpilti truputį vandens ir viską patroškinti apie 15 min. Viską supilti ant
baklažanų. Iš sviesto, miltų, pieno ir druskos išvirti baltą padažą. Užpilti ant faršo sluoksnio. Paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis. Jomis padengti baltą padažą. Ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį. Kepti 190-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 40 min., kol viskas gražiai
paruduos.
|
|
|
|
|