Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seirijų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Signatarų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Simno g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Skalvos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Skardžio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kg. agurkų, 12 svogūnų, 12 šaukštų acto 9%, 6 šauktai aliejaus, po 8 šaukštus druskos ir cukraus
Gaminimas: Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus
taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame. Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir
kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame. Išeina 5ltr.
|
|
|
|
|