Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 5-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 6-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 7-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
Santakos 8-oji g., Santakos k., Vilniaus r. sav.,
F. Boguševičiaus g., Savičiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 2 šaukštai vištienos prieskonių su kariu 250 ml geltonųjų slyvų saldžiarūgščio padažo 1 kg geltonųjų slyvų 1 stiklinė cukraus 1 šaukštas druskos 80 ml
vandens 1 sauja petražolių 1 skiltelė česnako
Gaminimas: Pirmiausia pasiruošiame padažą: slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada reikia slyvukus perkoškite taip, kad kauliukus atskirtumėte. Į tą tyrelę dedame cukrų, druską ir
smulkintas petražoles. Verdame apie 20 - 25 minutes. Dažnai maišome. Susmulkintus česnakus dedame į tą patį puodą ir dar verdame apie 7 minutes. Šiuo atvėsusiu padažu užpilu vištienos sparniukus, kuriuos prieš tai paskaninu prieskoniais, kelias valandas pamarinuoju ir kepu orkaitėje apie 30
minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|