Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slyvų g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Tolminkiemio g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Uogų g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Upelio g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Vėjo g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. miltų; 250 g. sviesto; 1/2 l. tirštos grietinės; 1 kiaušinis; 1/2 šaukštelio druskos; apie 150 g. cukraus apibarstymui.
Gaminimas: Į miltus įberti druskos,
sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai išmaišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas sumikštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, kočioti 3 mm. storio lakštais, patepti plaktu kiaušiniu ir užberti
cukraus. Daryti norimos formos sausainėlius ir kepti 240 laipsnių temperaturoj, kol gražiai pagels. P.S. Kepant šiuos sausenėlius nepatartina atidarinėti orkaitės.
|
|
|
|
|