Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Trepkalnių k., Klaipėdos r. sav.,
Agilos g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Aukštadvario g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Beržų g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Bruožaičių g., Trušelių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg nuvalytų baravykų; 200 - 300 g. druskos; 1 česnakas; 10 juodųjų pipirų žirnelių; aliejaus.
Gaminimas: Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame,
grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos
reikėtų pamirkyti vandenyje.
|
|
|
|
|