Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Registrų centras, Panevėžio filialas,
Registrų centras, Mažeikių filialas,
Registrų centras, Marijampolės filialas,
Registrų centras, Klaipėdos filialas,
Registrų centras, Kauno filialas,
Lapainios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Lapkalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Lapų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Latežerio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Latvių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kepsniui: 1 kg kiaulienos nugarinės (arba sprandinės) 1,5 kg mažų bulvių 100 g brinzos sūrio 100 g saulėje džiovintų pomidorų 2 skiltelės česnako saujelė petražolių 50 g
sviesto arba margarino kepiniams
Bulvėms: Maltų pipirų, druskos, česnakinių pipirų pagal skonį 1 arbatinis šaukštelis raudonėlio 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių 1 arbatinis šaukštelis saldžios raudonosios paprikos. Aliejus bulvėms
pašlakstyti.
Gaminimas: Supjaustome kubeliais sūrį, džiovintus pomidorus, margariną (jį galit ir sutarkuoti), petražoles. Viską sumaišome ir sudedame į nugarinėje padarytą kišenę. Dedame į kepimo rankovę, surišame ir kepame apie 1 val. (pusvalandį kepu 200 laipsnių temperatūroje,
po pusvalandžio sumažinu iki 180-170). Išverdu nedideles bulvytes su lupynomis (verdu trumpai, apie 15 min.), nulupu, apibarstau minėtais prieskoniais, aliejumi ir dedu kepti į orkaitę likus 20 min. iki kepsnio kepimo pabaigos. Garnyrui tiks marinuoti agurkėliai, kopūstai.
|
|
|
|
|