Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
JAV yra keturios valstijos turincios zodi "naujoji", dvi "pietu", dvi "siaures" ir viena "vakaru", kokia,
Per kiek Europos saliu teka Dunojus,
Yra plakatas vaizduojantis kareivi saudanti i aids, kuo saudo kareivis,
Knygoje "Alisa stebuklu salyje" buvo trys sesutes: Elsi, Lesi ir Tilsi, jos piese tik tuos daiktus, kurie prasideda raide? ..,
Rio De Zaneire yra bulvaras Artonui Senai atminti, kuo jis ypatingas,
Seinų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Sėlių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Senamiesčio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Siesrauto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Sietyno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kg miltai 5 kiaušinio tryniai 400 g grietinės žiupsenlis druskos ir cukraus 1 kg kopūsto 3 kietai virti kiaušiniai 3 valgomi šaukštai alyvuogių
aliejaus Pipirų ir druskos pagal skonį
Gaminimas: Tešlą galite pasigaminti iš vakaro. Į dubenį supilti miltus, grietinę, sutarkuotą margariną, kiaušinių trynius, druską ir cukrų. Jei tešlą ruošite tą pačią dieną galite įberti arbatinį šaukštelį sausų mielių. Viską gerai
išminkome, kol gaunasi vientisa masė. O tada svarbiausias momentas, kad tešla būtų trapi - gerą pusvalandį tešlą reikia išmušti, kol ji taps labai minkšta ir tąsi kaip šiltas plastilinas. Tada iš tešlos padarau "dešrą" suvynioju į plėvelę ir dedu į šaldytuvą. Minimum valandai. Kol tešla
bręsta, pasigaminu įdarą. Susmulkintą kopūstą gilioje keptuvėje arba puode troškinu aliejuje, kol suminkštės, tada įdedu druską, maltus pipirus ir susmulkintą virtą kiaušinį (kiaušinį aš sutarkuoju su burokine tarka). Įdarą būtina atšaldyti. Tešlą supjaustau į 20-22 dalis. Iškočioju apskritos formos
pagrindą, dedu ataušusio įdaro, lenkiu per puse ir užlankstau kraštus kaip koldūnams. Paruoštus kibinus dedu į skardą ant kepimo popieriaus, būtinai palieku nemažus tarpus, kadangi kepant jie gerokai iškyla. Kibinus aptepu išplaktu kiaušinio baltymu. Dedu į įkaitintą orkaitę (200 laipsnių) ir kepu
apie 20 min.
|
|
|
|
|